модули

шкаф за обувки 210

шкаф за обувки 210

Шкаф за един ред обувкимеханизъм;тип Ветрилоразмер;670/200/850цветове;венге/астра,сонома,венге..

79лв.

шкаф за обувки 221

шкаф за обувки 221

Шкаф за два реда обувки +чекмеджемеханизъм;тип Ветрилоразмер670/280/990цвят;венге/астра,сонома,венге..

105лв.

шкаф за обувки 321

шкаф за обувки 321

Шкаф за два реда обувки+чекмеджемеханизъм;тип Ветрилоразмер;670/280/1390цвят;венге/астра,сонома,венг..

128лв.

шкаф за обувки 506

шкаф за обувки 506

Шкаф за обувки с пет рафтаразмер;500/370/1510цвят;сонома..

129лв.

шкаф за обувки 757

шкаф за обувки 757

Шкаф с шест рафтаразмер;750/370/1810цвят;сонома..

205лв.

шкаф за обувки 82

шкаф за обувки 82

Шкаф с нисша +два рафтаразмер;800/340/800цвят;сонома,венге..

116лв.

шкаф за обувки 85

шкаф за обувки 85

Шкаф с три рафтаразмер;850/340/880цвят;сонома,венге..

127лв.

шкаф за обувки 90

шкаф за обувки 90

Шкаф с три рафтаразмер;900/340/750цвят;сонома,венге..

122лв.

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)